bet365

Kladionice

bet365

bet365 je jedan od vodećih online kladionica u Evropi a pogotovo u Ujedinjenom Kraljevstvu. bet365 je registrovan još 1963. godine u Ujednjenom Kraljevstvu, i danas broje više od 700 zaposlenih i preko 1,5 milion aktivnih igrača u 140 različitih zemalja svijeta.


Otvaranje računa

Kao i za svaku online kladionicu, da bi se mogli kladiti potrebno je prvo otvoriti račun. Dovoljno je da na samom vrhu njihove stranice kliknete na „Join Now“ i otvorit će vam se prozor sa obrascem koji je potrebno popuniti ispunivši vaše osobne i kontakt podatke, te željeno korisničko ime i šifru koju ćete koristiti pri ulasku i izlasku iz vašeg računa i na kraju odbarati osnovne postavke poput jezika i željenu vrstu kvota. Nakon završenog procesa prijave pristupate odabiru valute i načina uplate, odnosno isplate.

Sportsko klađenje

bet365 odlično pokriva sva nogometna dešavanja u Evropi te druge sportove poput tenisa, košarke, bejzbola, ragbija, ali i sportove sa Američkog tla. Ukupno bet365 pokriva oko 33 različita sporta sa preko 230 liga. U sportskom klađenju ne idu samo u širinu već i u dubinu. Raznovrsnosti klađenja za većinu sportova su nevjerovatne. Osim standardnog klađenja na 1, X, 2 i dvoznaka možete se kladiti na poluvremena, poluvrijeme/kraj, hendikep, azijski hendikep, under/over, broj golova, specijalna klađenja, tačan rezultat, i skoro sve ostale vrste klađenja kojih se možete sjetiti. Iako nećete naći najbolje hendikepe, sigurno ćete se zadovoljiti ogromnim kvotama na sve glavne lige u nogometu.
U ponudi je također i odlično Live klađenje (In-play) uz veliki broj video prenosa.

bet365 nudi svim novi igračima 100% bonus do maksimum 100€. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, uplatite minimum 10€ i bet365 će na vaš račun uplatiti još toliko.

Uplata/Isplata

Uplatu i isplatu novca možete izvršiti putem kreditnih i debitnih kartica, bankovnog transfera te drugih popularnih načina plaćanja na Internetu: Moneybookers, NETELLER, Click2Pay, Ukash, EntroPay. Od podržanih kreditnih i debitnih kartica su Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Podržavane valute

Euro(EUR), US dolar(USD), Kanadski dolar(CAD), Britanska funta(GBP), Poljski zlot(PLN) Mađarska forinta(HUF), Švicarski franak(CHF), Danska kruna(DKK), Švedska kruna(SEK), Norveška kruna(NOK), Češka kruna(CZK), Hrvatska kuna(HRK), Estonska kruna(EEK).

Podržavani jezici

Njemački, Engleski, Španski, Italijanski, Mađarski, Poljski, Portugalski, Bugarski, Rumunski, Švedski, Danski, Norveški, Tajvanski, Kineski, Grčki, Češki i Slovački.

Ostalo

Na bet365 stranici možete naći rezultate uživo i statistike kako za nogomet, tako i za većinu ostalih sportova.
Možete se kladiti i preko mobitela, koristeći WAP ili možete skinuti program za vaš telefon.
Video prenosi broje više od 4000 različitih događaja u godini kako bi vam poboljšali ugođaj Live klađenja.

Zaključak

Bili početnik ili profesionalac, bet 365 je online kladionica koja može ponuditi svakome sve što bi ikada mogli željeti. Akcenta ćemo staviti na odlično live klađenje popraćeno širokom paletom video prenosa i velike bonuse sa raznovrsnim i redovnim specijalnim ponudama.

Ovdje možete otvoriti račun na bet365 kladionici

Podjeli: Facebook Icon  Twiter Icon