![]() ![]() |
2 Oct 09, 22:00
|
|
|
Good member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 268 Joined: 24-September 09 Member No.: 6,825 |
Zdravo svima!
Vama, koji ste ovdje vec duze vreme, bice mozda smjesno pitanje odn. prijedlog, koje cu dati. Ali meni kao novajliji nije. Naime, mislim da sam na samom pocetku, kad me je moj rogjak uveo u Siguran Tip, vidio tabelu, na kojoj su navedeni svi clanovi ovog sajta sa njihovim aktualnim bodovima. Megjutim, kolko god trazio, ja dosad nisam uspio naci "dugme" kojim se otvara tabela sa momentalnim stanjem. Ukoliko nisam totalno ocorio, stvarno ne mogu nigdje vidjeti oznaku "tabela" ili neceg slicnog. Ima tu svega i svacega, ali "tabele" nema! Kako bi bilo da se to napravi lakse za pronaci? Hvala puno za odgovor! daniel_newmanmk |
|
|
|
4 Oct 09, 14:16
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8,661 Joined: 23-January 06 From: Sarajevo Member No.: 1 |
rado bi ti pomogao,ali stvarno ne razumijem na kakvu tabelu mislis
-------------------- Merci Zīn ad-Dīn Zīdān(Zinedine Zidane) [1988-2006]
Majstore hvala ti... Juan Carlos Ferrero-->Richard Gasquet-->Marat Safin<--Roger Federer |
|
|
|
4 Oct 09, 15:09
|
|
![]() Super Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Sup-Mod Posts: 11,957 Joined: 2-March 07 From: Sarajevo Member No.: 2,591 |
raznih je tabela ovdje
-------------------- Vratit ce se Walter, jebat ce vam mater...
|
|
|
|
7 Nov 09, 01:15
|
|
|
Good member ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 268 Joined: 24-September 09 Member No.: 6,825 |
Molim za brzi odgovor na ovo pitanje:
Dali je moguce, da se u jednom takmicenju na jednu utakmicu tipuje jedan znak (recimo 1), a u drugom takmicenju ta ista utakmica tipuje sa drugim znakom (recimo X) ? Mislim da u pravilima nisam vidio nista, cime bi se to zabranilo, ali ipak bih da pitam, za svaki slucaj. Jer katkad ima utakmica, kod kojih covjek nije siguran sta da igra, pa bi bilo optimalno da u jednom takmicenju upotrivoli jedan znak, a u drugom drugi (od ta dva, izmedju kojih se dvoumi). Ovo kazem stoga sto je u takvim situacijama igranje dvoznaka neisplatljivo, jer se on krece izmedju 1.10 i 1,20, te je profitabilnije igrati 1 i 2 zasebno. Konkretno bi to bio slucaj sa jednim susretom koji se igra sutra, kod kojeg mi se u glavi motaju 1 i X, te bih rado u Siguran Tip analizirao X, a u EuroScore tipovao tacan rezultat 2:1. To je po meni jedini logican potez, jer dva tacna rezultata na jednom susretu nisu dozvoljena, a ulaganje 4/10 na tecaj od 1,15 je ludorija - cak ni 10/10 ne bi bilo od nikakvog znacaja, posebice kad je takmac u "debelom minusu", jer bi prilikom neuspjeha izgubio cijelih 10 poena, a u slucaju dobitka dobio bi "sicu" od 1,15 bod(ova). Veliko hvala na brzom odgovoru. |
|
|
|
7 Nov 09, 09:33
|
|
![]() Super Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Sup-Mod Posts: 4,982 Joined: 22-May 06 From: Zagreb Member No.: 647 |
mozes...
-------------------- TI SI NAŠA LJUBAV MI SMO TVOJA SNAGA |
|
|
|
7 Nov 09, 13:05
|
|
![]() Momir Peh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Sup-Mod Posts: 8,136 Joined: 10-March 07 From: Sarajevo Member No.: 2,610 |
Molim za brzi odgovor na ovo pitanje: Dali je moguce, da se u jednom takmicenju na jednu utakmicu tipuje jedan znak (recimo 1), a u drugom takmicenju ta ista utakmica tipuje sa drugim znakom (recimo X) ? Mislim da u pravilima nisam vidio nista, cime bi se to zabranilo, ali ipak bih da pitam, za svaki slucaj. Jer katkad ima utakmica, kod kojih covjek nije siguran sta da igra, pa bi bilo optimalno da u jednom takmicenju upotrivoli jedan znak, a u drugom drugi (od ta dva, izmedju kojih se dvoumi). Ovo kazem stoga sto je u takvim situacijama igranje dvoznaka neisplatljivo, jer se on krece izmedju 1.10 i 1,20, te je profitabilnije igrati 1 i 2 zasebno. Konkretno bi to bio slucaj sa jednim susretom koji se igra sutra, kod kojeg mi se u glavi motaju 1 i X, te bih rado u Siguran Tip analizirao X, a u EuroScore tipovao tacan rezultat 2:1. To je po meni jedini logican potez, jer dva tacna rezultata na jednom susretu nisu dozvoljena, a ulaganje 4/10 na tecaj od 1,15 je ludorija - cak ni 10/10 ne bi bilo od nikakvog znacaja, posebice kad je takmac u "debelom minusu", jer bi prilikom neuspjeha izgubio cijelih 10 poena, a u slucaju dobitka dobio bi "sicu" od 1,15 bod(ova). Veliko hvala na brzom odgovoru. mozes... kao sto kazes,pravila nista ne govore,ali mislim da ne bi trebalo biti dozvoljeno...jer recimo ako napises analizu za utakmicu i stavis tip 1,a potom na Unibetovom takmicenju stavis X na tu istu utakmicu,onda dovodis ljude koji dodju da prepisu koji par,u kontradikciju(a prije svega sebe dovodis |
|
|
|
7 Nov 09, 19:17
|
|
![]() DrScMdDiplIngProfesor Baltazar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Sup-Mod Posts: 33,347 Joined: 2-September 06 From: Rijeka Member No.: 958 |
kao sto kazes,pravila nista ne govore,ali mislim da ne bi trebalo biti dozvoljeno...jer recimo ako napises analizu za utakmicu i stavis tip 1,a potom na Unibetovom takmicenju stavis X na tu istu utakmicu,onda dovodis ljude koji dodju da prepisu koji par,u kontradikciju(a prije svega sebe dovodis -------------------- ...I do not suffer from insanity...I enjoy every minute of it...02X....to je moj fix...you dont need eyes...to see...you need vision...I'm unlogic to myself...Imagine what it feels like, imagine how it sounds...Imagine life is perfect an' everything works out...car caruje....a Dundo Maroje...pretpostavka je majka svih zayeba...solo contra tutti...Rule No.3 - ILI NA NAŠE ILI NO-BET!!!...Rule No.5 - NE VJERUJ SVAKOJ BUDALI!!!...Rule No.12 - SINGL JE ZAKON!!!...volim tikete...govno ostaje govno i pod kilom parfema... eppur si muove...ZIKA JE ZAKON!!! Welcome to my dysfunctional reality...što volim dan kad je bezbrižan...što volim dan...NEMA PARA KONTRA RAFE!!!! Gjurine kućne čarolije...S.G.D.Š...moja DNA ne zna zbrojit 2 i 2...Santanico Pandemonium...I used the wrong method with the wrong technique...mijenjam taktiku...za neku pametniju...jedan i jedinstven i samim time Bog...dont underestimate the power of denial...doh dohova na kubik četvorni + kvadrat škartoca...ja sam samo podanik u službi njenog Visočanstva...GOD IS A DJ!!! Riječke pyčke! Volim crno i crveno, volim smeđe i zeleno...Terra Fluminis...volim grad koji teče...uzmi ubi, pa se pištolj! 42...pametan nauči više iz glupog pitanja, nego glupan iz pametnog odgovora...želim stroj za tiskanje novca...model...automatik...Umro je Einstein...umro je Tesla...a ni meni nije nešto naročito dobro...4, 14, 34, 54...ništa mi neće ovi dan vapšuvarit...I LOVE *ENIS!!! I'm just a robot of my pussy-ass weakness...Bog čuva budale, a nas je volio posebno...u dgra po mgra pado pa mado...spermatozoidno obdaren...
![]() |
|
|
|
30 Aug 10, 15:56
|
|
![]() Expert member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,781 Joined: 2-May 06 From: Hvar Member No.: 592 |
prijedlog: ovako u osnovnim crtama - otvaranje teme u kojoj ce se svaki dan stavljat po 1, 2 ili 3 para kojima koef. nije veci od 1.40, a koji su po misljenju onoga tko ih je stavio "najsigurniji" za taj dan
- mozemo napravit statistiku da vidimo kolika bude prolaznost na kraju mjeseca (a moze i bez toga) - to ne bi trebalo bit natjecanje nego cisto da pomognemo jedni drugima sa sastavljanjem sto sigurnijeg listica sa ukupnom kvotom 2.00-2.50 (ako se vec forum zove sigurantip neka ih onda i bude -mogu se napisat i recenica,dvije ako se zeli o utakmici -ta radnja postavljanja jednog tipa sigurno ne uzima vise od 1-2min -znam da ima ljudi koji takve tipove sa malim koef. ne igraju nego slazu parove po sa koef. 1.60, 1.90, 2.50, ili cak preko 3.00 ..ili singlove ...ali sa ovom idejom se obracam ovima koji igraju realno i zaraduju polako, ali sigurno podluplavanjem uloga ....tako da molim ove prve da ne napadaju ovaj sistem ! sta kazete? |
|
|
|
30 Aug 10, 16:02
|
|
![]() DrScMdDiplIngProfesor Baltazar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Sup-Mod Posts: 33,347 Joined: 2-September 06 From: Rijeka Member No.: 958 |
-------------------- ...I do not suffer from insanity...I enjoy every minute of it...02X....to je moj fix...you dont need eyes...to see...you need vision...I'm unlogic to myself...Imagine what it feels like, imagine how it sounds...Imagine life is perfect an' everything works out...car caruje....a Dundo Maroje...pretpostavka je majka svih zayeba...solo contra tutti...Rule No.3 - ILI NA NAŠE ILI NO-BET!!!...Rule No.5 - NE VJERUJ SVAKOJ BUDALI!!!...Rule No.12 - SINGL JE ZAKON!!!...volim tikete...govno ostaje govno i pod kilom parfema... eppur si muove...ZIKA JE ZAKON!!! Welcome to my dysfunctional reality...što volim dan kad je bezbrižan...što volim dan...NEMA PARA KONTRA RAFE!!!! Gjurine kućne čarolije...S.G.D.Š...moja DNA ne zna zbrojit 2 i 2...Santanico Pandemonium...I used the wrong method with the wrong technique...mijenjam taktiku...za neku pametniju...jedan i jedinstven i samim time Bog...dont underestimate the power of denial...doh dohova na kubik četvorni + kvadrat škartoca...ja sam samo podanik u službi njenog Visočanstva...GOD IS A DJ!!! Riječke pyčke! Volim crno i crveno, volim smeđe i zeleno...Terra Fluminis...volim grad koji teče...uzmi ubi, pa se pištolj! 42...pametan nauči više iz glupog pitanja, nego glupan iz pametnog odgovora...želim stroj za tiskanje novca...model...automatik...Umro je Einstein...umro je Tesla...a ni meni nije nešto naročito dobro...4, 14, 34, 54...ništa mi neće ovi dan vapšuvarit...I LOVE *ENIS!!! I'm just a robot of my pussy-ass weakness...Bog čuva budale, a nas je volio posebno...u dgra po mgra pado pa mado...spermatozoidno obdaren...
![]() |
|
|
|
30 Aug 10, 17:55
|
|
![]() Totalno Nenadaren Talent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 18,530 Joined: 27-January 06 From: Šibenik Member No.: 86 |
-------------------- ......Od Kocke & Vina Do KRALJA KOKAJINA......
radiš na crno....trošiš na bilo ..... NEMA Rafe KONTRA PARA .......DRAGI GOSTI.....ČUVAJTE KOSTI ..... ........ SVE JE MOGUĆE OSIM NEMOGUĆEG ...... ......Maher JE UVIJEK U PRAVU I . ako nemas kome dodi k sebi QUOTE Kalinić---ma neću ga nit opisivat, čovik bez volje, Rukavina je za njega televizija sa 16 milijona boja od neceg do neceg sigurno postoji nesto! kad si u banani, oguli se ....svako ZAŠTO ima,a YEBIGA .....Ja sam želja ispunit cu ti ribicu 3 puta...shvati ovako ili onako, samo nemoj naopako ...nek vode me na sud, i kažu da sam lud! ....čak je i lijepo vrijeme vani, a čak je i Norris.... ....Nisam BOB ali DYLAN .... ŽELIM SE OMOTATI RIZLOM I VIKATI : ''JA SAM ĐOKA!!!'' Alo, debil, alo,Alo, debil, alo,Alo, debil, alo,,zadovoljit ću ti mater,uzmi broj na šalter .....sad se stvarno želin omotati rizlon i vikati: popušite me cigani !!! djdjuro.blog.hr QUOTE dana 06.06.2010 ... u 15:13 .... MAHER PRIZNAJE NEMOGUCE.... a to je "POGRIJEŠIO SAM " |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8 Sep 10 - 12:48 |